Beslutsångest 060626

Så var Lag-SM laget uttaget - blev väl ungefär som jag trodde och även tyckte. Tror att det är ett starkt hundlag och vi andra runt omkring ska göra allt för att pusha dom framåt!!!

På onsdagkväll är det träning igen - SM-laget mot oss övriga - och då ska vi vara här i Bispgården och det är nu beslutsångesten sätter in!
Det är ju premiär på Hällesjö och jag VILL åka dit!
Måste fundera lite till..................om jag bestämmer mig för att åka och dansa så hoppas jag innerligt att ingen tror att jag blivit sur för att jag inte kom med i laget för så är det INTE! Jag har ju varit med alla gånger förut........................ja ja vi får väl se, ska bestämma mig under kvällen eller senast i morgon.

Här har vi varit utan telefon nästan hela midsommarhelgen, fick tillbaka den i förrgår men då försvann internet!! Jaha, felanmälde det och i dag så ringde telia upp och talade om att nu skulle både telefon och internet fungera men icke sa nicke - utan telefon igen och tillbaka med internet *suck*. Felanmält igen, historien fortsätter...

TV och dator (sitter för tillfället på en lånad bärbar) är vi åxå utan för dom tog åskan, ska ringa försäkringsbolaget i morgon - det sägs att hemförsäkringen täcker, det är bara att hålla tummarna.

Nu ska familjen ut på en liten ut-å-åka-sväng