Long time......

Hmmmm.............................ja man funderar på hur länge det ska gå innan människan "bloggar" vidare..... :-)

Mycket har hänt, flera internat - det första med Håkan Johanzon och Karina Sellén från Sörmlands hundskola ända nere i Bispgården. Dessa två instruktörer har vi träffat förut och visste att vi inte skulle bli besvikna - en helt igenom kanonhelg! Dom satte ord på alla mina funderingar när det gällde Viras fart, så självklart - hon saknar ju motivation! Jag har många gånger fått upp farten på henne men har känt att det blir inte bra, nä såklart.....det jag gjort är ju att höja hennes stressnivå med påföljden att hon har knäckt fågen på ett par prov.
Bekräftelsen eller kanske snarare "påfyllningen" kom ett par veckor senare när vi landade på nästa internat med Lena Bratsberg & Anki Andersson ute på Rödön. Där sköts det hejvilt och då kan jag tala om att Viras motivation höjs! Hon formligen låg som ett svart snöre efter backen ett par gånger - ljuvligt att se!
Skulle kunna skriva hur mycket som helst om dessa två helger men vi ger oss så här och konstaterar att det har varit 2 helt kanonbra helger!
Efter "Rödöhelgen" åkte jag och Lotten ner till Uppsala för att låta Mixo delta i sin kulls MH-beskrivning, det var spännande. Har aldrig sett någon sån förut så den dagen fick man lära sig en hel del igen. Bodde på ett härligt vandrarhem men när vi kom hem dit på kvällen så blev det en hel del fnitter efter en dags spänning och vad händer då......................jo grannarna börjar knacka i väggen!!!!!!!!!!!!!!! Men hallå, klockan var inte ens 22.00 - jaja, inte blev det enklare att varva ner när man skulle viska och fnittra samtidigt - jösses säger jag bara!

Efter det så har vi då åkt omkring som dårar för att träna till Lag-SM. Ett gäng på 12 eller om det är 13 hundar som några ska försöka plocka ihop ett tight lag till SM-helgen. Laget skall bestå av 5 hundar, varav att det får vara 3 st elithundar + 2 st reserver, vi får väl se vilka det blir :-) Skulle jag plocka ut dom så tror jag att jag vet vilka jag skulle välja........................................vi har några riktigt duktiga hundar......

Jag har även debuterat i kommissariesysslan för jaktprovet i Gällö, det var lite stök där ett tag men det känns som att vi lyckades få till ett prov som i alla fall dom flesta verkar vara nöjda med. Vi får väl se, det kan väl gå lite lättare nästa gång, om det blir någon....................man vill ju som gärna vara med och starta själv på proven häromkring.

Var med på Mittlabbens Working Test nere på Annedal den 6 juni - ja det gick väl sådär på ett par stationer men nog var jag lite irriterad när det var över *grrr*. Hade en bestämd åsikt om att jag skulle åka hem och beställa mig en ny valp och så känns det fortfarande..............letar för fullt!