Idolkväll.........071130

Så var det bara finalen kvar då på Idol. Jag är nöjd över att Marie Picasso gick till finalen men att Amanda är där är för mig en liten gåta. Jodå hon har nog både utstrålning och en härlig röst men jag tycker nog att det är en sångtävling och att påstå att Amanda är en sångare är lite överdrivet i mina öron - hon sjunger ju falskt!! *hua*. Jaja, jag ska rösta många gånger på Marie nästa lördag och hålla alla tummar och tår för att hon får stå som vinnare för hon har det där som vi kallar för *det* - vilken tjej!!

I övrigt så rullar det på, jobbar och trivs bättre och bättre i takt med att man får mer och mer koll på vad det är som man ska göra. Skrattar varje dag på arbetstid :-)

Klippte mig i går så jag känner mig som en ny människa. Lena la röda slingor i så jag funderar på att vikariera som tomte på julafton :-)

Hundarna släpper päls så det är väl dags för nå't löp lagom till jul - det brukar alltid vara nån som timar in det till julledigheten. Tränar gör vi bra lite just nu men däremot så var jag och lyssnade på Barbro Börjesson förra tisdagen - vilken kvinna!! Tänk att man aldrig har hört henne förut och ändå så bor hon bara 4 mil bort - märkligt hur det kan bli?!?!

Nä nu är det gunatt och sov gott.

Japp - så var det gjort............071109

Så var det då gjort - biljetter beställda till Intiman den 26 januari! Näst sista föreställningen som "Allt för byn" ger och vi fick platser på första raden :-) - kanonkul!

Var på Centrum i går när grabbarna kom hem och man kan bara beundra dom alla - vilket jobb och engagemang dom lagt ner på denna show. Känns bra att jag tog och bestämde mig till slut om att åka ner och kika på föreställningen. Det blir jag, Sandra, Hans, Ulla & Lasse - skönt att ha Ulla & Lasse med som kan lotsa en lantlolla i storsta'n :-)

I helgen är det slapparhelg - känns som att det är behövligt! Jobbet går kanonbra med, stormtrivs, men skallen blir liiiiiiiiiiiiite trött och när dessutom hela familjen har legat sjuk så kan man bara hoppas att inte tröttheten bottnar i att jag med håller på att "åka dit"! Jaja, det visar sig väl.............

Hundarna tycker att det är ganska kul med all snö som ramlat ner - dom far runt som dårar! I övrigt så ligger väl det mesta av apporteringsträningen nere för tillfället, det är promenader som gäller nu.

Sov gott!