Jag - en globetrotter :-)......080410

Hemkommen från Växjö i dag, åkte i måndags för att delta på ett konvent (vilket ord va?) som IST hade bjudit in till - vi var över 500 personer där. IST är dom som levererar vårt elevregistreringsprogram till skolan. Vi har hållit till i konserthuset - tjusigt, stort och helt enormt bra arrangerat med blandade inslag av allvar och humor - precis i min smak!
Att man kom från landet blev dom varse om på bolaget - var in där och frågade vart dom hade gömt dunkarna :-), hon som jag hade med mig var mera belevad och sa sedan hon garvat klart och vi var utanför bolaget (MED dunken) att man sa "inte dunk, utan box" - jaja, jag hittade ju dunken sedan han pekat ut riktningen :-)

I morgon ska jag arbeta en stund hade jag tänkt och på lördagmorgon åker jag och Ulla till Sundsvall för att kliva på X2000 mot Fjollträsk. Där ska vi delta på SSRK:s funktionärsträff från lördaglunch till söndaglunch - ska bli riktigt intressant. Det har väl som vanligt när man inte varit i "hetluften" på ett tag kommit nya regler så man har en del att ta in.

I kväll har det varit telefonmöte med Mittlabben - en snabbt avklarad punkt där det inte fanns några alternativ för en diskussion tyvärr, budget och stadgar stoppade det hela. Nåväl - jag förstår men jag håller inte med! Vi löser frågan på annat vis på annan plats med andra inblandade :-)

Hundarna mår fint - lite tragiskt tycker dom nog att det är med matte hemma, hon vill gärna använda sina kuddar i sängen.....................och det vill hundarna åxå :-)
När helgen är över är det dags att dra igång lilla Joddan igen - det blev en liten veckovila för henne. Kanske var det lika bra för det har snöat ett ex antal decimeter här hemma - fick en smärre chock när jag klev av tåget i morse.....................i mockaskor....................gick inte många steg förrän det plaskade om fötterna - tur jag hade kängorna i bilen :-)

Godnatt och sov gott - det ska jag göra i min EGEN säng!! Den gångna nattens säng har gungat och krängt så att säga att man sovit gott är en överdrift :-)