Jahaja, är det så här man är?!?!?.....081023

Inte vet jag men om man bara tittar på själva grafen så är man ju olik sina kamrater, men om man läser texten under så vet jag inte.........den är ju himla lik alla som provat göra den. 
Den är ju iof ganska tilltalande och första meningen är ju exakt jag :-) - jo, kanske mest allt stämmer ändå......upp till andra att avgöra.........Vilket som så är det kul att testa, vad vet man - nån gång kan ju allt stämma :-)

Utåtriktad Planläggande Abstrakt Tänkare  

I grafen nedan kan du se, hur du är placerad i de fyra centrala personlighetsdimensionerna. Ju närmare ändpunkterna du är, desto mer uttalade är dina karaktärsdrag
 | 
Inåtvänd


Utåtriktad
PlanläggandeUpplevande
KonkretAbstrakt
TänkareKänslostyrd


SÅDAN ÄR DU:


Du är mycket intresserad av, vad som pågår i din omgivning. Du gillar att prata med andra (nästan oberoende om vad det handlar om) och att vara med, där "det sker".


Du gillar att ha struktur och ordning i ditt liv. Du använder troligtvis din kalender flitigt för att hålla koll på de saker du skall komma ihåg. Du fattar snabbt beslut - även när det gäller din värdering av andra människor. Därför kan din omgivning uppfatta dig som lite dominant emellanåt.


Du fokuserar på "the big picture" och tycker om att teoretisera över VARFÖR saker fungerar som de gör (medan du inte bekymrar dig så mycket om detaljerna). Du är en kreativ person, som gillar att experimentera.


Du tänker logisk och värdesätter problemlösning där du får använda huvudet. Du är en ärlig och renhjärtad person, som bedömer andra människor utifrån samma värderingar som du bedömer dig själv.


Tillbaka till verkligheten.....081022

Ja, tillbaka från en härlig helg i södern.
 

Grabbarna på Fyrishov var trevliga att både se och höra tillsammans med 2200 brudar till. När vi klev av tåget så drog vi genom stan en sväng för att senare konstatera att vi hade nog dragit lite för snabbt - läppstiftet var knallrött istället för plommon - ooooops så det kan bli :-)
Efter det när vi insåg att tiden sprungit iväg så blev det taxi ut till Fyrishov och in på relaxavdelningen. Där blev det en rejäl speedrelax - ooooops så det kunde bli igen :-)
Jaja, till slut var vi klar och möttes upp av dom andra ladieserna Monica, Tina, Fia & Hanna. Mat och lite sång å dans med Daniel Da Silva.
Därefter så kom dom - Martin, Peter och Henrik, vilka grabbar och vilken show - toppenbra! Tyvärr så fick man inte knäppa kort på själva showen :-( och ordningsam som man är så gjorde vi ju inte det då men på Daniel blev det i alla fall, även om han är långt bort!



Nu är det bara att vänta på att få åka ner igen och göra en kkl med lilla Joddan - vi får se när det stämmer ihop med datum. Dessutom så ska vi åka ner på Södra Berget och förlusta oss en kväll - vi, dvs jag, Stig, mamma & pappa ska ner och se på Wallmans, äta gott och dansa lite.

I morgon är det dags för adminträff på kansliet i Östersund - ska vara där kl. 9. Efter den hemska olyckan i går morse utanför Viksjö är det att åka i god tid och köra lungt. Det blir extra tankar om livet när man blir varse om hur fort det kan avslutas. Dubbelt tragiskt är det när det är någon som man känner som rycks bort, som det var den här gången.

Buggkväll igen......081016

Då har man för andra gången den här veckan svettats ordentligt - i tisdags var det linedance och i kväll var det buggkurs. Kul är det, pratade med Abbe lite om vår gemensamme vän Johnny som jag inte har träffat på säkert 20 år. Han var numera bosatt i Norge berättade Abbe - vad det skulle vara kul att träffa honom igen, många buggar blev det under dom åren :-D. I kväll körde A-M och nästa gång fyller vi min bil.

I morgon är det semester, har packat nästan allt till morgondagens begivenhet - tågresa, massor av skratt och så avsluta med grabbarna på Fyrishov tillsammans med 5 glada brudar.

Ha det bra alla, det ska jag!

Trött & less..........081010

Jo, det är nog dagens insikt - tanten är TRÖTT! Arbetet borde ha en halvtid till tillsammans med mig - vet inte riktigt hur jag ska få ihop det...................men det lär väl lösa sig med tiden, finns ett par bakdörrar som står på glänt - vi får väl se hur det slutar. Tanten är less åxå - funderar mer än jag själv tror på vad jag gör som får människor att ta avstånd? Ja, även det lär lösa sig med tiden men visst funderar man........................

Promenad med husse, Sandra & vovvar när jag kom hem i dag - tog med apportkastaren och lite dummisar. Kastade några markeringar som gick så fint så, för alla tre voffsingarna eller nja, Vira har noll koll numera *suck*.......men hon har gnistan till att vilja i alla fall och då får hon väl försöka. Jag har ju ett säkert kort med mig i Joddan som löser uppgiferna när dom andra inte orkar/kan :-D
Gick en bit till, stannade och sköt först canvasdummien med kastaren - gick lagom långt, vände mig 45 grader - laddade ägget och sköt. Nu var den inte så högt riktad men vad händer då? Jo den går LÅNGT!!!!!!!!!!!!!!! Ja, husse gissade ca 150 m, jag är dålig på avstånd men nog var det garanterat 100 m till nedslagsplatsen. Skickade Jod snabbt och hon letade, kom in en bit så jag skickade ut henne en gång och det tog därefter inte lång stund förren hon kom in med ägget - dags för en tår igen, underbara hund!!! Tror ni hon minns den jag sköt först? Jajamänsan, inga bekymmer!
Husse kastade en dubbel lite längre fram på promenaden och hon söker som en gud på "rätt" nedslagsplatser och minns båda två väldigt precis!

Idol i kväll vet jag inte om jag håller med riktigt - tycker att Yasmina borde ha åkt ut - Jesper skulle troligen ha byggt upp sig själv till en fullfjädrad idol om han fått stanna. Vem som är min idol av dom?? Jo det är Robin E tillsammans med Kevin  och Sepideh fast Robin är längst upp :-D




Nu ska jag gå och nassa, få se om jag orkar dra till Håsjö i morgon på lite träning annars går jag nog upp i skogen en sväng själv. Inväntar nästa fredag, det ska bli så himla kul!

Ladies Night...........081001

..............here we come!

Den 17 oktober bär de å neråt södern igen - utan hund!!! Dags att gå på lokal och fröjda sig - ska bli såååååååååååå kul!