Lördag igen....... 090808

Men änt'e lörda igen? Å ja ha jobba en vecka redan - jösses!!!!

I onsdags vart det ingen dans :-(, det blev styrelsemöte istället för SSRK. Gick bra det med, det hade varit för mycket folk på dansen så jag missade inget :-)
Mötet gick bra, känns som det är ett bra samarbete i våran styrelse. Planering för Litsprovet och ett KM i Gräfsåsen den 3 eller om det blir den 4 oktober. Vi får se hur det passar..........

Var ut och tränade med Jod för en stund sedan. La ut några dummies för flera timmar sedan när vi åkte uppöver efter turen på ICA. Efter det har vi ätit och slappat :-) Husse gick ut och kastade en dubbel "på sidan" om min tänkta linje som i dag var helt dold. Hon fick inte ta markeringarna utan fick gå på det dolda linjetaget först - YES, jag tog in henne en gång men sedan gick hon spikrakt ända ut! På det tog hon dubbeln som ingenting.
Husse fick flytta sig till andra sidan av linjetaget, kastade ännu en dubbelmarkering. Då fick hon ta en av dom, sedan var det linjetaget. Gick på den andra markeringen men där stoppade jag henne och skickade vänster mot linjetagsmålet - jodå, hon tog det klockrent. Minns dessutom sista markeringen alldeles utmärkt!

Nästa söndag är det provstart - vi startar sist den här gången - så håll tummen!

I dag har jag gjort mallen till PM:en till Litsprovet, ett jäkla piller med att få till kartan ( i alla fall så jag blir nöjd). Sedan ska det då skrivas ca 100 PM, 40 hundar till start varje dag + reserver ffa i ökl. Sen ska katalogen och prislistan skrivas men det behöver ju inte vara klart förrän till provet!

Nä, ska kika klart på Sing a long nu - dom är totalt sanslösa i kväll :-D

Lördag första augusti

Tiden går, nu är det slut på semestern och allvaret gnafsar i hälarna. Man undrar hur hösten kommer att se ut..... 2 arbetsplatser att bemanna, frågan är på vilket vis? Ja, det lär väl ge sig.

Kvällarna på Hällesjö har varit sådär i danshänseende men nu i onsdags så var det träff med buggkursarna innan dansen. Ann & Örjan hade utlyst en tävling om den bästa picknick-korgen - det nappade vi ju på såklart, och VANN :-)



 

Vinsten var en Hällesjö-korg fylld med ost, kex, vin och en massa snask - tusen tack Ann & Örjan för att ni fixat och donat än en gång. Vi ses väl framöver hösten och buggar vidare!

Förra helgen var det Fäviken för hela slanten. SSRK-JH hade lotteri och information i montern, Working Test på lördagen och fre-lör-sön hade vi i år fått äran att genomföra den uppskattade Fäviksapporten. Paul Andersson, Lasse Johnsson och Rune Thander hjälpte oss att döma Working Testet, vi hade 26 hundar till start!
Fäviksapportens vinnare vann på fredag 1350:-, lördagens vinnare (en vorste!) vann 2000:- och på söndagen var vinstpotten på 1350:-, inte illa tycker jag!
Trots regn och lera så hade vi som var där en härlig och rolig helg!
STORT TACK TILL ALLA SOM HJÄLPTE TILL MED HELGEN - INGEN NÄMND OCH INGEN GLÖMD!!!

15-16 aug är det tänkt en provstart för Jod på Ö-viksprovet, sedan är det Litsprovet som vi bara kan hjälpa till med på lördagen för på söndagen skall Sandra skrivas in på Torsta. Fredagen efter drar jag till Stockholm för nästa provstart och så hjälpa till den andra dagen. Hem åker jag på måndag tillsammans med lilla Qula :-)

Nu tror jag det är filmtajm snart - Snuten i Hollywood på TV i kväll, länge sen man såg den.....