Grattis till mig..............091029

Jaaa, så är det - 10 HELA ÅR SEDAN JAG SLUTADE RÖKA!!! Så jäkla duktig har jag varit!
Ett liv som har blivit lite tyngre och lite större storlekar på kläderna men DET ÄR DET VÄRT! Luktsinnet har återvänt - allt luktar gott, eller nåja, alla damer som tappar parfymflaskan över sig klarar jag mig utan :-) En liten skvätt parfym är helt ok, men när hela flaskan sitter på då är det för mycket!

Har förmånen att vara lite ledig det här lovet så i morse hakade jag på husse och hundar på morgonpromedanden. Hundarna njuter och hämtar lite dummies här och där. I vanlig ordning så tänker jag inte så mycket på vad jag gör och det brukar funka bra det :-) Ett krav finns ju alltid, man kommer till matte när hon säger det och det funkar även på lilla Qula.  

Det blev lite foton också.........


Qula & Amber


Black Army


Tjusigt dummiekast :-)


Förra veckan var vi till Pilgrimstad och hälsade på. Där fick jag även träffa nya familjemedlemen "Snuttan"

Rebecca & dvärghamstern Snuttan

Kort rapport från Qula........091018

Här är livet lite jobbigt nu.... har inga tänder i käften ssssnart, lässspar ssså fort jag öppnar näbben *sssuck*

Ja, ni sssser ju ssssjälv hur jag sssser ut! Inte sssså bra bild men sssså kan det bli ibland.


Jag väger i alla fall nässstan 12 kg numera, sssov på mattesss arm i natt - ssssskitmojsssigt :-)

Nä, nu sssska jag gå och pinka kväll ssså jag kan ssssova gott i natt ockssså!

Påfyllning..........091015

Var i Ånge i lördags och dömde goldenklubbens WT - en ny och kul upplevelse! Jag dömde en dubbelruta som bestod av ett markeringjobb och en dirigeringsövning. Duktiga hundar å förare, ett STORT GRATTIS till Therese & Kata som blev totalvinnare. Ni är ett härligt team Therese, du å Kata! Tar mig friheten att lägga ut den ljuvliga bilden jag tog på er i Anettes soffa på fredagkvällen. Tack Anette för att jag fick komma och sova hos er och få en härlig kväll tillsammans med er!



Har fotat lite under några dagar, lägger ut dom rakt upp och ner :-)


Regnbågen var vacker den här dagen......


Liten Qula i frostigt gräs!


BästJoddan <3 Visst ä hon söt då den lilla räkan :-)


Höstsammandrag.....091012

Jamen nu är det väl ändå dags!

LOCKSTAHOLM


Vi börjar med "pjäsen" på Lockstaholm - den mest fantastiska upplevelse jag varit med om tror jag. Monica och jag åkte iväg och blev mycket väl mottagna av jaktvärden Marcus! Blev informerade om vart vi skulle, vem som skulle visa oss var vi skulle stå osv.
Ställde upp oss på gräsmattan och ut kom herrarna!! Grabbar i 30-års åldern i knickers, knästrumpor, slips, skjorta och lammullströjor/västar, brylcreme i håret och massor med rakvatten - snyggingar :-). Alla tog oss i hand och presenterade sig - helt otroligt!


Iväg det bar ut på första såten som var i en fårhage! Gissa hur mycket får som sprang där - dom var överallt kändes det som! Nåja, det gick fint - Jod brydde sig inte ett dugg i dom. Här jobbade hon bra på en skammad som hade dragit iväg ganska långt från nedslagsplatsen.
Nästa såt flög det bra med änder på och vi jobbade mest som efterapportörer. Jod gick på två dirigeringar som var så himla bra så matte hade tårar i ögonen - bästJoddan :-)
När vi kom tillbaka var det maschaller tända och herrarna kom ut igen och tackade oss för vårt jobb.
En fantastisk upplevelse var det kan jag säga och inte att förglömma - vilka enormt duktiga skyttar herrarna var, inte många missar där inte!


Vi har haft styrelsemöte på Gräfsåsen - jag tycker det är en härlig styrelse och det känns som att vi drar åt samma håll allihopa, häftig känsla!

På Gräfsåsen hade vi åxå vårt KlubbMästerskap. Synd att det inte kom fler, det var jättetrevligt och Nathalie hade gjort ett kanonjobb - tack Nattis!
Vinnare blev Betty & Mazi - Grattis till er!!


Några av de tävlande.....


Birgitta, "min" veterinär återvände från sin ledighet så jag fick vaccinera Qula :-) Gick kanon!

I tisdags föreläste Barbro Börjesson i "granngår'n" - hon är fantastisk så vi får se.......kanske kan hon infinna sig på SSRK:s årsmöte i mars - det vore riktigt trevligt :-)

Qula ja - hon är en riktig gobit! I går på promenaden kastade jag en dummie så långt jag kunde, näpp inte till Qula utan till Jod men den lilla QanonQulan smet före storasyster Jod. Jaja, tänkte jag - inte hittar hon den inte, OJ så fel jag hade - vad ska det där bli måntro??? :-) En bästQula kanske :-D

Nu ska jag kika på Tinas cookalong!

Det borde.......091006

....skrivas om en hel del här men tiden är slut. Få se om det blir både text och kanske bild snart. Har ju varit på Lockstaholm och jagat (vilken dag & upplevelse), styrelsemöte SSRK/JH, KM på Gräfsåsen, Qula är vaccinerad och i kväll var det föreläsning med Barbro Börjesson. Jösses, jag har mycket att skriva om :-)

Håll ut - det kommer nog :-)