Återhämtning......100712

Förra torsdagkväll åkte vi ner till Monica för ett snabbesök, eg. var vi bara dit och sov :-(, vill ju gärna stanna där länge när man väl är där.....

Åkte och hämtade Sandras lilla cockervalp på fredagmorgon, kom därifrån vid 12.30.


Hemåt det bar, lämnade av en valp (hade två st med oss hemåt) var hem en sväng och lämpade av Sandra och lilla Lexi och sen bar det iväg till Bispgården där Stig hade parkerat våran husvagn åt mig. Där startade LWC!

En vecka på Labrador Working Camp tar på krafterna - men sååååå himla roligt och lärorikt. Jag har jobbat hela veckan med Anthea Lawrence från England - en dam som skrivit 4 st böcker om retrieverträning, mycket vettiga tankar tycker jag att hon hade :-) Som tack för hjälpen skulle hon skicka en av dom till mig - signed! Jätteglad blir jag för sånt!
Big hug and thanks to you Anthea - hope you will be better in your voice! :-)

Onsdagkvällen dömde jag en station på "Night-Flight", ett WorkingTest som startade kl 19.30, 78 hundar anmälda....prisutdelningen var kl. 02.00 - häftigt! Fick mycket beröm för mitt agerande på min station, roligt när man känner att ens tankar om hur man vill det ska vara besannas och beröms - TACK!!
Finns mycket att berätta om veckan men jag nöjer mig med detta och naturligtvis skickar jag ett jättetack till Maria & Carina som hållit i och dragit i alltihopa, vilket jobb!! Tack även till Anne & Martin som har stått ut med campinggästen :-)

På torsdag åker jag och Sandra (+6 andra damer) till Härnösand på dansbandsfestival, ska bli himla roligt. Ska bo på hotell i 3 nätter och dansa i 3 kvällar mellan 19-01!

Efter det nalkas Fäviken med all dess pyssel.... Working Test, apporteringstävling, uppvisningar mm. Jag har beställt plats för 8 husvagnar i år - det blir trångt om saligheten :-)

Näpp, nu är det dags för sleeping - gonatt världen!