061030 Måndag

Var på en trevlig fest i lördags hos en överraskad drygt 20-åring :-). Där serverades allt - god mat, god dryck, bra film, sjönsjungande och trevliga människor - tack till alla er som hade ordnat inför kvällen.
En tipspromenad med frågor om födelsedagsbarnet sattes upp och jag försökte minsann å hänga på just honom för att slippa gissa mig igenom frågorna men det visade sig att inte ens han hade dom rätta svaren - så kan det gå.............................:-)

Min lilla Jod är bättre i hostan så vi håller tummarna för att den är borta till helgen så vi kan hämta hem henne, det är en himla längtan! Men som sagt så är jag lugn och trygg att ha henne där hon är tills hon är frisk. Hela ligan hade i dag hjälpt Monica att rensa och bära bort (Monica bar ihop) alla kvistar ur hallonsnåren, väluppfostrade vovvar som redan kan hjälpa till :-)

Sov gott!

Spännande 061026

Blev ingen hämtning av Jod i helgen - hon och en bror har fått kennelhosta :-( Det är fullt ös på dom så allmäntillståndet är alldeles som det ska men veterinären kunde framkalla hostningar och då tyckte hon att dom skulle få stanna kvar hemma några dagar och så skulle hon besikta dom i början på nästa vecka. Jaja jag vet ju att dom har det bra hemma hos Monica så det känns helt OK. Det är ju också lugnare för valparna att vara hemma i sin hemmiljö.

Det ska bli ett spännande slut på 2006, ny hund, utställning med Amber och så vet man ju inte om jag har något jobb kvar den sista december.

Måndag 23 okt

Nu vet jag vem Jod är :-)

Det är hon som jag har i famnen på bilden här nedanför någonstans (sedan den 4 okt). Valptest är gjord och det var en mycket jämn kull.

5 dagar kvar.................................


061021Lördag

Man undrar om man kan längta någe mer än jag gör???? Det är bara 7 dagar kvar.....................

Arbetet och dess frågor snurrar vidare, hur mycket är det egentligen som är en mening med det som händer??? Mitt i alla jobbtankar så får jag då hem valpen - kanske är det meningen att jag ska tänka på något annat................................jag har i alla fall fyllt i en intresseanmälan till ett annat jobb........vi får väl se hur det går med det.

Har bytt bort Eukanuban åt Vira - hon kliar nåt himskt av det, Amber klarar det bra så hon får väl käka upp det som är kvar. Vi återgår till ANF Turkey and Barley som vi vet funkar på båda och förhoppningsvis även på Jod sedan. 
Har anmält Amber till Wången lördag den 18 nov, hoppas hon fortfarande är fin så hon i alla fall får sin öppenetta.

Trixa har kommit och ska vara här hela veckan, matte är i Härnösand och Anders är pappaledig och skulle stöka runt lite i början på veckan och sedan komma neröver hit.

Mockning på ridskolan i morgonbitte kl. 09.00 så nu är det gunatt!

061017 Fränt och mindre fränt!

I dag var jag in på SKK:s hunddatasida och vad hittar jag?!?!?! Jo min lilla Jod finns!!!! Fränt, hon har ett namn och som sagt - hon finns, "Viltvårdarns Jod". Man kan ju bara gissa vad hon kommer att få heta i alla möjliga och omöjliga situationer :-) Joddan, Ploddan, Joddis osv osv finns förmodligen inga gränser för vad man kan hitta på.

I morgon åker jag till stan, ska på möte med LärCentrum. Är lite brydd över vad jag ska göra när det blir januari 2007 - kanske finns det något fortsatt jobb på LC, vad vet jag? Kanske blir man placerad hos vaktmästarna, (jag är en jäkel på att byta glödlampor och lysrör) eller nåt............................jag vet inte - ja så mycket vet jag ju i dag att Datorteken läggs ner vid årsskiftet. Vet också att jag har en fast (?) tjänst men inte vad den kan innebära..........
Det är härligt vad dom kan hitta på i det blåa blocket, det har inte gått 2 månader ens sedan valet så står det massor med människor arbetslösa, som om det inte var tillräckligt förut! Ännu fler som redan har det taskigt ställt och inget jobb - ja då sänker man deras redan nu låga ersättningar och dessutom sänker man stämpeldagarna. Man undrar vem som fixar så att dom får jobb...............usch - jag tycker det är orättvist! Nä ska sluta klaga, det lär väl ordna sig men visst sjutton funderar man på hur det ska bli - oron i magen finns där vare sig man vill eller inte. Flera av mina elever på Datorteket ska vi inte ens fundera på hur dom känner och mår, det är många samtal och tårar....................

Har slagits med min trådlösa historia i huset och jag får INTE till det - f-ade skit!! Måste fråga grabbarna på IT igen.


TV-dags och sen gonatt!

??????? 061016

Kont.......vet jag vad det är, men ..............inuitet ??????  va e de???? :-)

Promenad i Bispgården i kväll - jättehärligt väder. En bra plats för kvällspromenad när det är så här mörkt, alla lampor är tända och jättebra träningsplatser för både markeringar och linjetag.
Inte så många deltog - det var jag, Anne & Eva ja åsså vovvarna förstås, Vira, Amber, Skorpan, Windy och Chazzy.

Nu är det bara 12 dagar kvar...........................

061009 På order

Flera i min omgivning tycker att det borde skrivas lite oftare i den här bloggen, kan inte förstå varför???? :-)

Förra veckan var jag till Uppsala på konferens, så himla lämpligt att den var där. Hyrde en bil och drog iväg i mörker och regn mot Tulka för att pussa på min nya lilla vän. Den resan tog lite längre tid än jag tänkt, hamnade i Bärby 3 gånger tror jag och helt plötsligt stod det Fjällnora!!!!! Men herregud, du kände jag ju igen mig lite och konstaterade lite lätt att jag var på helt fel väg :-( Nåja, jag kände som sagt igen mig och kunde ganska lätt leta mig fram till den rätta vägen dvs "Schlagervägen"
Väl framme en halvtimme senare än beräknat så fick jag/vi (hade sällskap med Marita ner) vårt lystmäte, men hur söt är en valp när dom är 4,5 vecka gammal?!?!?

Av någon anledning så kommer en liten tik med vit fläck på bringan fram till mig och riktigt säger att hon vill vara med mig.......................vi får väl se om det är lilla "Jod". Jag har pekat och önskat.....

Har vänt och vridit på namn men som vanligt så kan jag inte bestämma mig. I samråd med Monica så blir det nog Jod i stamtavlan och jag kan nog vänja mig med att ropa på Jod känns det som i dag i alla fall.

Jodgos061004
Ja så här ser hon ut, om det nu blir hon......

Godnatt, dags att sova!