Snart slut på mars......080327

Tänk att det är samma varenda gång...............vart tar tiden vägen??????? Helt plötsligt har påsken dragit förbi - märkligt!?!?! Jag hade bestämt mig för att träna hund i påsk och ja nåja, lite blev det väl men inte var det i den utsträckning som jag hade tänkt.

Bowlingkvällen är förbi - en helt enkelt toppenkväll!! Glada härliga människor med massor av skratt, sång och tokigheter, som sagt - en kväll helt i min smak! Inte blev det sämre heller av att "mitt" lag Labbeligan hamnade på en delad förstaplats :-)

Vi tränar vidare på våra promenader - ingen särskild träning utan det blir mest linjetag och så har jag börjat lägga lite mera krut på stoppsignalen. Våran ökl-träning går framåt och det är tur att våra döttrar rider i samma grupp så vi mammor kan träna samtidigt, snajdigt!
I söndags var det träning på Lillsjön i Håsjö - under tiden tjejerna red - vi gjorde en fyrkant av oss själva och kastade enkel, dubbel och även trippel. Jod är fantastisk att minnas, inga bekymmer att minnas alla tre och hon går även på den som jag bestämmer - vad månde bliva av den lilla???
Mina snälla kamrater hade kokat kaffe och gjort mackor till fikat och Janne körde ner ved med skotern så vi eldade och mådde gott efter träningspasset. Fikat avslutades med tårta - det är inte varje dag man äter tårta ute i det fria - underbart gott, tack igen Ulla, Lotten & Ylva!

Ulla har lyckats få tag i domare till Litsprovet - kanon! Nu ligger krutet på att haffa domare till 2009 men det känns nog som att det ska vara lite lättare - Ulla är enträgen :-)

Snart drar alla hunderier igång för året, startar den 12-13 april med funktionärsträffen i Stockholm och sen är det träningshelgen i Ånge som vi blivit inbjudna till. Efter det så rullar det vidare i maj med SSRK:s fullmäktige, kurs med Håkan & Karina och därefter träning & valpträff i Tulka hos Monica. Där är vi inne i juni och går det som jag vill så blir det start på unghundsderbyt den 6 juni men vi får väl se om man kommer med......

Näpp, inge mer i kväll, Östersund i morgon igen - kursdags för  jobbets räkning å så är det ju final i morgon på Lets dance.................

Godnatt och sov gott!!


Tredje mars tvåtusenåtta

Några dagar sedan jag skrev igen..........å det har hänt mycket!

I fredags var jag, Ulla & Elvy till Östersund på SSRK-JH:s årsmöte. Jag blev invald som informations- och webansvarig och innan jag visste ordet av så hade jag sagt ja till ännu en post - som vice ordförande! Nåja, det låter ju fint och så kan man ju köra lite extra med sina kamrater :-). Ulla valdes till jaktprovssekreterare, det tror jag blir jättebra!
I april åker jag, Ulla och kassören Nisse till Stockholm på funktionärsträff - det ska bli jätteintressant!

Lördag samlades vi på Plassen här i Pålgård för uppvisning av retrievers/apportering - kul att vi får komma igen! Eva tog kort så det kommer lite foton längre fram.  Vi började med att några satte sig på linje och fick en markering var, därefter vände vi på oss och så gick några på ett linjetag. Innan vi avslutade så körde Sandra/Amber och Lotten/Mixo lite freestyleövningar och därefter skickade vi ut hundarna på ett fält (en och en) - vi hade lagt ut en hel del så dom fick gå flera gånger var! Alla hundar (å mattar :-D) skötte sig jättebra!

Eftersom grabben på bowlinghallen i Sollefteå hade dubbelbokat lördagkvällen så blev det ingen bowling utan vi fick flytta fram det till den 15:e i stället och som plåster på såren så skulle vi få bowla gratis - schysst tycker jag! Dessutom så verkar det som att vi blir ännu fler som hänger med så nu lutar det åt att vi hyr en buss.............

Tack vare att det inte blev någon bowling så gick jag bort på skolan för att lyssna på Paulin och hennes grabbar som satt ihop lite blueslåtar - ett projektarbete åt Paulin som slutar gymnasiet nu i vår. Tja, vad kan man säga - helt otroliga ungdomar!!! Gänget bestod av Paulin på sång, Anders på trummor, Kjelle på gitarr och Per på bas. Det blev mycket musik och väldigt mycket prat den kvällen och det blev sent innan jag kom hem, men så är det när man har trevligt bland glada vänner.
Vet inte hur länge det är sedan jag satt i lugn och ro och pratade med Ainy och Bernt om bl.a. våra 4-mans shottisar - ja det var pappa Östen, pappa Bernt åsså Ann och jag, oftast på Hullstagård i Sollefteå. Tänk vilka minnen!!!
Många gånger har vi sagt Ann, att vi har så många minnen tillsammans och vi bara måste ladda för en minneskväll med gamla fotoalbum - kanske kan det få bli en varm sommarkväll!

Tack än en gång ungdomar och såklart även till Berit & Bosses inlägg på scenen under kvällen, man blir så glad av att höra er!!

I dag har jag suttit i Östersund och gått igenom budget för 2008 - jo jag tycker nog att man kan ha roligare saker för sig men det måste ju göras!

I morgon vanlig arbetsdag och i morgonkväll startar ökl-träningen, äntligen! Det ska bli så kul att "sparka igång" lilla Joddan "på riktigt".

På onsdag ska jag hämta Rebecca och vara farmor några dagar!

Nu är det nattinatti!