På tåget igen.....100124

Kom mig upp ett pinnhål nu på vägen hem, satt på plats 39 på vägen ner och nu sitter jag på plats 40 :-) Jannez spelar för mig via Spotify - ljuvligt! trots att jag fortfarande blir danssjuk när jag hör dom!

Ett bra möte har jag varit på - organisationsgruppen har jobbat på bra tycker jag och jag tycker att det känns som dom har fått fram ett bra förslag. Vi ska få ett nyskrivet dokument i veckan som kommer som vi kan gå igenom den 24 februari då vi har nästa styrelsemöte.... Det håller även - utifrån nytänket - på att tas fram nya stadgar.

Tror på ett medlemsskap där SSRK står för ett kansli som "styr upp" medlemmarna. Sedan måste vi alla försöka hänga med i utvecklingen som är både på utställning och jaktproven. Det kommer nya rön lite då och då å det är himla lätt att hänga kvar i det gamla. Måste försöka jobba "över gränserna", både geografiskt och rasligt.

Jag hoppas att vår avdelning fortsätter i samma anda som det varit nu - dom problem vi har haft (jo jag sticker ut hakan och säger haft) känns inte som dom finns nu. Många avdelningar pratar om att dom har de problem som jag upplevde att vi hade - bla att det inte är någon som vill ta på sig några styrelseposter.
Jaktproven har hos oss gett ett plus på kontot, något som vi trodde var omöjligt. Domare, provledare och delvis kommissarie är klart för hela 2010 - helt otroligt!

Nä, nu ska jag ta och läsa expressen och kanske slumra en stund - några timmar kvar innan jag är hemma igen. Tåget är i Sundsvall 20.52 åsså 1,5 timme i bilen - sen ska jag sova. Tur jag har en hundintresserad och förstående chef :-)


På tåget....100124

Sitter på tåget mot Stockholm. Ska på ett ordförandemöte för SSRK i Upplands Väsby, jo man är väl knasig eftersom jag åker hem igen i kväll - landar i Sundsvall vid 21-tiden. Tur att det finns internet ombord så man har något att roa sig med :-)

Jobbet tar mesta tiden men jag ser våren komma med alla hunderier så det får bli några lediga fredagar framöver både till hunderier och för SSRK:s räkning. Funktionärsträff i april och fullmäktige i maj för SSRK. Hunderi är inbokat i kristihimmelsfärdshelgen som jaktprovsfunkis och strömmingsfiske. Sen ska vi nog få till lite egen träning åxå några helger.
Årsmöte för SSRK/JH den 20 mars som avslutas med en föreläsning av Barbro Börjesson. Sista helgen i maj har vi vårt eget jaktprov i Håsjö - jag har ingen hund att starta med så i år har jag lovat att vara provledare.

Resa till Växjö ska åxå läggas till - i april för jobbets räkning. Tillverkarna av vårat elevreg.program ska ha ett stort konvent igen och förra gången jag var ner var det superbra så det kan man inte missa!
Mycke åka bliré :-)

I morgon är det Bispgården som gäller och även på tisdag. Onsdag, torsdag, fredag på AO med avbrott på torsdag med en tårtätarsväng i Bispgården. Sista veckan Elisabeth jobbar..... :-(.......tråkigt men önksar henne lycka till på nya jobbet.

Nä, nu ska jag se om jag hittar igen "Stjärnorna på slottet" sen i går på SVT-play.........några timmar kvar till Stockholm, vi är i Söderhamn just nu.



5 januari 2010 - Nytt år

Jamen förstå innan man har lärt sig skriva 2010 istället för 2009!!!

Lat har jag varit ända sedan jul, vilket åxå syns på mina kläder - dom har krympt lite :-) Jaja, kommer tid kommer råd!

Lite bilder från helgerna kommer här.....

Amber provar vår nystickade Åremössa, passade precis :-)


Ankan bodde i matskålen ett tag :-)


På nyårsafton var Rebecca & Trixa såklart hos oss och vi var i Håsjö hos familjen Sandelin. På eftermiddagen åktes det madrass och skoter, även Rebecca som hittills nästan totalvägrat att åka skoter!


Kan det vara en Gremlins det här måntro???



På nyårsdagen blev det mera skoter..... lika roligt då tyckte Beccis!


I förmiddags skjutsade jag några brudar till Sollefteå och så här fint var det när solen försökte kliva över bergskanten. På vägen var det nästan -30, det är faktiskt FÖR kallt!


Glömde ju, Qula tog på sig städningen på nyårsafton - hon är en hejjare på att sopa :-D


Den 24 januari åker jag till Stockholm på orförandemöte för SSRK/JH, få se om det kommit något närmare med organisationsförändringen...... Känns nödvändigt att åka även om det känns lite sådär att åka till Stockholm över dagen, många timmar på tåget blir det.

Planering inför vårens och sommarens hunderier har påbörjats. Årsmöte SSRK/JH den 20 mars där Barbro Börjesson kommer att föreläsa - hon är så härlig att lyssna på, massor med hundprat blandat med finurligheter!Funktionärsträffen i april, prov & fullmäktige i maj, Labradorcampen i juli där jag tillfrågats om att vara hjälpinstruktör och även en av domarna till Working Testet, jättekul!!
Mellan allt det ska jag försöka få till så jag kan starta Qula i NKL till hösten och såklart någon Elitstart ska väl till med Joddan. Kanhända blir det en sväng till Fäviken och till Hallstavik blir det väl inte bara en sväng om jag får bestämma :-)

Nä, jag tror jag ska ta å gå å lägga mig, har lyckats (utan svårigheter) vända på dygnet - vad fort å lätt det går :-)