Jaktprov å utvärderingar..... 090919

Så har vi då startat i dag igen....... Grattis till Elvy & Jokk som fick en 2:a tillsammans med Jokk och så funktionärernas pris för väl förd hund genom provet. Stort grattis även till Ulla & Pärla som tog hem en 1:a i dag och dessutom blev dagens bästa öppenhund! Snyggt jobbat brudar!

Jod och jag nollade :-( Hon kom in från fältet med en trasig kanin!!!! NEJ, jag tror inte att det är hon som hade gjort det faktiskt - det var även dom som stod och såg på när hon sökte, såg hur hon tog upp kaninen och det fanns inte en chans att hon hade hunnit bita sönder kaninskrället!
Hon låg i ett område länge och sökte och jag förstår att hon hade kaninen i näsan men inte hittade den och jag VET att hon inte lämnar ett område när hon har fått något i näsan. Domaren tyckte att hon hade fastnat i ett område och tog sig inte därifrån - jaja, man kan tycka olika!

Trevligt prov och trevligt boende har vi, skrattar mycket så vi har det bra!

Nu ska vi dricka upp kaffet och även päroncognacen :-) Dessutom har vi utvärderingar varje timme över vad vi har gjort den senaste - inga dokumentationer och det kanske är lika bra :-D

Håll en tumme - vi kör i morgon igen, Elvy först och jag i näst sista par!

Vi har servicepersonal med oss (Lotten & Ylva) och det tar sig - dom var lite loj i morse men vi tog upp det med facket och det verkar ha slitit till sig så inför morgondagen är det nog lite bättre :-)

Skål!

För 17, grattis till brorsan Jäger som fixat godkänt i KKL idag och även ett grattis till Korall som gorde godkänt KKL i veckan som var! 


Kommentarer
Postat av: Susanne

Ni verkar ha det bra! Håller tummarna för morgondagen!! :-)

2009-09-19 @ 22:57:24
Postat av: Eva & Korall

Det klart att vi håller tummar å tassar, men idag fixar ni säkert allt !!!!

Postat av: Jannike

KUL!!!

2009-09-20 @ 10:39:37
URL: http://pyret07.blogg.se/
Postat av: Luring & Sara

Grattis till första priset. Det har ni förtjänat:) Kram Från Sara & Luring

2009-09-20 @ 19:34:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback