Håhåjaja......060705

Så har det då blivit onsdag igen - i kväll blev det varken dans eller hundträning :-(

Siktet var inställt på hundträning men det satte kennelhostan stopp för - har ingen som helst lust att ställa till så någon av Lag-SM hundarna får den inte! Amber håller på att vara bättre men Vira kraxar lite sedan i går tisdag, hoppas att det inte blir mera på henne så det ger sig någon gång.
Var ute här i Nisses hage och kastade lite dummisar när Sandra var ute och red och dom är ju som duktiga dom små liven mellan varven. Lite markeringar och även linjetag funkade mellan hästlortarna :-)


Stig och Hans åkte till stugan i morse så Sandra och jag har kikat på en film i kväll. Hade ett tag ett tänk på att åka till Hällesjö en stund men njae, jag iddes inte. Fast det hade varit lite kul att höra Jannes - det var inte precis i går jag hörde dom.

Har däremot funderat under kvällen på Arnes fråga om kommissarie i Lit men även om jag skulle vilja så kommer jag inte att hinna med det. Har iof semester men den är välfylld av samvaro med famlijen, en hundkurs är beställd helgen innan provet och då blir vi borta i 5 dagar - kursen är i Uppsala. Dessutom ska jag försöka hälsa på hos en uppfödare som förhoppningsvis vill sälja en valp till mig :-) framöver hösten!
Marith - om du läser det här så kan du väl hälsa Arne, jag har provat ringa honom i kväll som jag lovat men jag får inte något svar och du kanske träffar honom innan jag får tag i honom.


Har anmält Vira till Sollefteåprovet så hon ska starta på söndagen. Det fattades funktionärer för dom så jag har lovat att skriva på lördagen åt dom och husse ska "köra" båt troligen både lördag och söndag. Ja, vi hade ändå bestämt att vi skulle åka dit på fredagen så det spelar ingen roll om vi hjälper till när vi ändå är där tycker vi.

Nu ska jag gå och nassa, godnatt!