Det borde....... 090525

........väl ändå hända något på den här bloggen snart tycker jag. Ska ta ägarinnan i örat :-)

Det kommer, det kommer..............

Jag har i alla fall fått nytt jobb, vi mår bra, Jod ska starta jaktprov på lördag & söndag - håll alla tummar å tassar......

Stubbträning....090504

I dag när jag kom hem från jobbet så hämtade jag min bil som varit på verkstan (nåt vingel med en tennspole som slet till sig själv!) och sedan gick jag, Sandra, Rebecca och vovvar runt berget. Färden började med att hoppa på alla stenar och sedan övergick den i att ta sig upp på stubbar och där stå på ett ben och gärna göra något mera samtidigt - detta är = STUBBTRÄNING :O) Nedan finns lite olika poser :-)

   

I helgen som var hade vi en funktionärsträff i Håsjö för att gå igenom provet. Det blir toppenbra känns det som även om vägen är borta till en av dom tjärnarna som vi tänkt - nåväl, mark finns det gott om om markägarna är positivt inställda till provet så det har löst sig på ett bra sätt ändå!

Lottningen är klar och det är överfullt i nkl och precis fyllt i ökl - det är bra med tanke på att inte vårproven är helt fyllda på andra platser i Sveriges avlånga land. Dessutom så gick det att få till så alla kan få komma till start - superduper! Lite mera jobb men det går fint, mycket funktionärer finns det :o). Jag har då aldrig varit med om att det finns nästan hur mycket funkisar som helst, dom har dessutom anmält sig själva till att hjälpa till - it's magic :o)

Nä, nu ska jag gå och nassa - Hans buss går 06.30 och då far jag samtidigt på jobbet.

Gunatt!