Tisdag på campen...........070710, fast i dag är det 070803 :-)

Ska försöka skriva ner campens dagar så gott det går :-)
Tisdagen blev vi förärade med en ny deltagare i gruppen, nämligen Karina Sellén med sin 2-åriga Ouzo.

Åkte ut till en myr där 2 st stod på en kulle i den bortre kanten på myren och kastade en dummie som var "kopplad". När den landat så drog dom den bakom kullen. Dom flesta hundar rundade kullen men hade svårt att lokalisera den för egen maskin.
Vi stod ganska nära och Joddan fixade det med lite hjälp av David som var "dragaren" :o). Skickade henne sedan på ett linjetag och blåste stoppsignal - vilken hon tog bra och då kastade Paul en dummie åt höger som belöning.

Sedan åkte vi fram till vår rätta plats för dagen. Innan lunch så ställde vi upp på en linje och alla hundar fick en markering över en å och så skulle då den minnesbilden ligga kvar tills efter lunch och det gjorde den verkligen på allihopa. Dom fick ett skott som hjälp och det räckte för att dom skulle minnas.

Efter det så blev det en walkup - himmel vad det var kul!!! Joddan var så himla duktig. Klarade alla kast och markbyten och hon knallade bara en gång :-) Kvar på slutet var Karina och jag men då var alla så trötta så då bröt vi och drog oss tillbaka.

En jättebra dag förutom alla dj-a små ätande "svään" - har inte något bra svenskt namn på dom men här i Ragunda kallas dom "svään" eller "brännmya". Kan tala om att det kliade överallt :-(

Fortsättning följer...................................

Kommentarer
Postat av: Lotten

Nu fattar jag vad du menar med brännmyra (grekcypriotiska), det är småsvéén!
Kopplad dummie-intressant!

2007-08-04 @ 23:21:08
Postat av: Mikaela Trapp

Vill du blogga hos oss?
Östersunds Posten startar till hösten en stort projekt på op.se som innebär bättre lokal bevakning av länets alla kommuner, en ny nöjessajt och bloggar. Är du intresserad? Mejla mig, så mejlar jag mer information.
Mvh,
Mikaela som är en av projektets webbredaktörer

2007-08-08 @ 14:56:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback