2-årskalas och julmarknad.....071208-09

I går var det fest - 2årsfest! Rebecca hade bjudit till kalas i Brunflo och självklart var vi där. Tänk att det gått 2 hela år sedan hela familjen var i Umeå, då lilla Rebecca vägde 848 gr och var 34 cm lång, i dag väger hon över 8 kg och är nog nästan 80 cm lång. Gobiten håller på att prata för fullt, inte för att man begriper så mycket men hon har väldigt klart för sig vad hon menar och VILL :o)

Här öppnar farmor och Rebecca ett paket tillsammans och som hon körde runt med bilen så blir hon nog rallyförare när hon blir stor :o)

                          


I morse så ringde Ulla och frågade om vi skulle hänga med till Östersund och gå på Jamtlis julmarknad och sagt och gjort, kl. 11.00 åkte vi, Ulla, Sandra, jag och 5 st vovvar! Kul att gå på marknad och kika, inte handlade vi så mycket men lite halmhantverk blev det i alla fall så i morgon ska husse i huset smycka vår ytterdörr med det nyinköpta :-)

Hundarna var ju med, snacka om socialträning! Dom var jätteduktiga på att hänga med bland folk, hästar, hundar och div. märkliga varelser b.a. i form av storbyggda herrar i vargpälsar - dom var riktigt konstiga! Dessutom så stod det en St. Bernhardshanne och formligen STIRRADE på Tiili - nån sån hade hon aldrig sett så hon morrade till lite och gömde sig bakom matte och Pärla. Amber hade full koll på vilka vi mötte som åt korv, Vira snokade och snokade och snokade tillsammans med Pärla och lilla Jod hon försökte nog mest att ha koll på vart hon satte fötterna - inte lätt att vara liten. Men som sagt - kanonduktiga fyrfotingar har vi!!!

Dags för nya friska arbetsdagar - två veckor kvar till jullov!

Kommentarer
Postat av: Ann

Hej på Dej stolta Farmor!
Vilken go fin Flicka! Hörru, vilken glädje att ha barnbarn!
Ha det gott!
Ann

Postat av: Farmor

Joodu, det är en riktig gobit den där lilla Rebecca. Till helgen ska hon vara med farmor hela helgen :-)

2007-12-10 @ 15:01:03
Postat av: Börje Halin

Hej Mari!
Kolla den här länken http://www.musicbrigade.com/video/3630091/main.aspx

Din idolfavorit med en fin låt.

Ha det bra.
mvh
Börje Halin

2007-12-12 @ 15:44:41
URL: http://www.famhalin.se
Postat av: Susanne

Kul!! Att reportaget finns med i tidningen alltså!! :-)

2007-12-13 @ 17:25:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback