Hur det kan bli.......070105

När vi kom hem från stugan konstaterade vi att ännu en nödvändig "pryl" inte fungerade i huset - nämligen tvättmaskinen (som vid det här laget blivit ca 20 år gammal). Vad gör man???? Ner på byn och inhandla en ny och på det fick det följa med en torktumlare (som även den nyss har burits ut). Hmmmm.....................ja inkoppling ja, det behövs en elektriker och tänka sig vad det är bra med en pappa som är just elektriker då :-). Ringde direkt och bjöd hem mamma och pappa på middag - och dom tackade såklart ja  så nu har vi en ny tvättmaskin och en ny torktumlare i huset - JIPPIE"

Dagen har varit hård för Jod................började med att sitta i bilen medans vi var och kikade på tvättmaskin. Sedan fick dom vänta en stund till i bilen för då var det prylar till mattes bil som behövde beställas. Äntligen blev det djuraffärn's tur så dom fick följa med. Där blev det kaffe och surr ett bra tag så dom la sig ner under kaffebordet och sov allt tre (kanske har dom två äldre varit där förut och vet att det kan ta tid ibland :-D) Inhandlade ben och åkte hem och väntade på hemkörningen av dom "nya prylarna".
Sedan var det dags att skjutsa dottern till hästen - väntan i bilen igen - och så blev det då dags för nästa äventyr, RIDHUS!!?!?!?!? Vilka lukter! Vilka trappor! Vilka stora djur! Men jösses vad mycket nytt där var, men det gick bra och den lilla gumman slappnar av ganska snart när hon ser att matte tar det lungt. Vi gick upp på läktarn och satte oss tills hon slutat skaka och då är det ju inte något konstigt med att vara där, underbara hund!

Nu laddar vi för söndagen när vi får träffa halvsyrran Garbo - det ska bli riktigt roligt, det är så länge sedan jag träffade alla dom människorna. Vi ska mest sitta och kolla på dom andra för att se om Joddan kan "hålla truten", hon har som lite lätt att pipa. Det är ca 8 mil att åka men vad gör väl det - här är man van att sitta i bilen en timme minst innan man är på plats...................

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback