Gjutning och linjetag 070703

I dag har vi gjutit en "vägg" mot hundgården, där nya huset (lekstugan) ska stå. Eftersom det kommer att bli lite av en sutterrängvilla :-) så kommer ena väggen att stå mot jord annars och det är ju lite dumt. Det jobbet känns i armarna - jösses vad det väger att vända grus, sten och cement för hand!

Ulla ringde och hörde om vi skulle åka till Håsjö och träna lite och självklart är man med på det! Jod löper men herr Mixo fick går först medans Joddan satt i bilen med Pärla, som även hon löper och det gick jättebra. En ljuvlig träningskväll med mycket prat och tänk mellan (även under) hundarnas pass. Alla vovvarna har skött sig toppenbra, kanske beror det på bra förare :o). Vi har i kväll varit 5 stycken - jag, Lotten, Ulla, Susanne med dotter Julia och vovvarna har varit Mixo, Jod, Tiili, Pärla, Disa och Driva.

Vi gjorde linjetag med inblandning av stoppsignal. Använde samma mål och backade själva så avståndet ökades. Jag la in en stoppsignal en gång och hon lyssnade helt perfekt så det har klart fastnat. Även linjetagstecken och kommando sitter bra och att avståndet ökas till ganska långt verkar inte beröra den lilla.
Hon drar ut i 200 blås och ökar när hon kommer in för att fint sakta av och sätta sig ner för att lämna av till matte.

På söndag drar vi ner till Bispgården och campen som startar på måndagmorgon. Vi ska gå i en grupp som leds av Paul Toal från Irland - urspännande!

I går blev hon 10 månader och diamanten slipas vidare :o)

Kommentarer
Postat av: Lotten

Man skulle kunna säga att stoppsignalen är som gjuten... ;-)
hahahahohohohhihihi

2007-07-03 @ 23:19:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback