4 mars 2007

Vilken härlig dag vi hade i går på Pålgårds marknad. Massor med duktiga hundar och gissa om vi hade publik - toppenroligt!!
61232-33
Jod och Vira deltog, Jod fick en enkelmarkering i djupsnön - hon är så duktig, man undrar var det ska sluta med henne, förhoppningsvis en jaktchampion :-)
Vira fick en dirigering som hon löste så att publiken lät  "åååååå vad duktig" - då är det kul att va matte! Sedan gick hon ut på ett sök där det fanns diverse saker att hitta, allt från mobiltelefoner, handväskor, hinkar och dummies - det gick också jättebra. Tänk om hon kunde hålla/orka så här på ett helt prov - då har hon varit champion för länge sedan! Nåja, hon är en ljuvlig vovve sånna här gånger och man får väl vara nöjd med det - i dom här lägena så kan jag alltid lita på henne!

Till veckan är det sportlov för barnen - hoppas att vädret fortsätter att bete sig som vårväder, solen är bara för ljuvlig nu. Vägarna tinar så dom är bara och det droppar från taken!

Nu är det bara två veckor kvar tills vi får åka till Herräng och det ska bli så skönt. Ser verkligen fram emot att få träffa alla Jods syskon och halvsyskon - ja och mamma & pappa Jod såklart! För att inte tala om alla människor som är hussar och mattar till hundarna :-)

Dags för att åka iväg med Sandra på ridning i Håsjö......

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det skulle vart´ roligt och fått vara med och titta på er. Hade ni ingen som filmade ...?

2007-03-08 @ 16:29:29
Postat av: Anonym

Nej, jag vet ingen som filmade tyvärr :-(

2007-03-10 @ 22:40:35
Postat av: A-L

Vad gör ni nu för tiden? Varför hör vi inte av er ...??
Hälsningar från en annan bloggare som också är rätt tyst just nu ...=)

2007-03-23 @ 14:40:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback