Nytt år!? och soppa.......080118

Men hur kan tiden springa iväg så här??? Det har gått flera veckor in på det nya året, Jods löp är över, Viras tass har nästan läkt ihop och Amber är mitt i höglöpet.

Har faktiskt tagit det ganska lungt efter jul & nyårsledigheten, det har varit fullt upp på jobbet så kvällarna har mest varit i soffan framför nya tv:n :-). Det är riktigt intressant, med gamla tv:n tillsammans med canal digitals abbonnemang så har vi aldrig sett ett helt telefonnummer - ja, ni vet som man kan ringa in och rösta på olika idoler t.ex. Man har sett riktnumret och dom 3 första siffrorna och sedan var det slut på tv-rutan :-(
Med nya tv:n och telias bredbandstv ser man ALLT!! Tänk, nu kan man rösta om man vill :-) Dessutom så ser man alla staplarna när man väljer "fråga publiken" på postkodmiljonären, helt klart är livet lite lättare :-)

I gårkväll var jag till Östersund och träffade en tjej som berättade om
Camebridgekuren - en "bantningskur" som är medicinskt utprovad på Karolinska sjukhuset. Tja, jag bestämde mig för att prova så nu är det soppa som gäller - jag har inte valt en "ren" kur som endast består av soppor utan jag har valt att äta ett mål mat (lunch) men i övrigt dricka deras soppor.
I dag fredag är då första dagen och det har gått jättebra, länge sedan jag var så ohungrig en hel dag så jag hoppas att jag kan klara av den här veckan som kommer. Nästa helg ska vi ju till Stockholm på Allt för byn så då ska jag käka god mat och dricka lite gott vin men när måndagen kommer är det soppdags igen. Det är just det där med att kunna varva lite som faller mig i smaken. Sedan måste man ju såklart tänka till på vad och hur man äter när man då gör det. Man kan ju inte äta soppa varannan dag och tro att man ska få ut något vettigt av vågen!

Som sagt, nästa helg bär det iväg till huvudstaden - ojojoj vad jag ser fram emot alltihopa. Ska försöka hitta något kul att göra på söndagen medans vi väntar på tåget. Medvetet val att ta ett senare tåg så vi skulle hinna titta lite i Stockholm.

Lovat att hjälpa till på Monicas valpträff för K och L-kullen som går av stapeln i månadsskiftet maj/juni - ska bli jättekul! Man håller på att ha lite "hunderier" inbokad inför sommaren - underbart!!!

Nu i dag har jag tagit med mig Korall hem - matte är på möte i södern så jag fick äran att förvalta hennes guldklimp! Jag lovar att sköta om henne Eva - allt vad jag förmår, hon har fått godnattpussen för i kväll :-) och i morgon ska vi gå en riktig långpromenad.

Nä nu ska jag ta och lyssna vidare på Stig Larssons "Flickan som lekte med elden", attans vad den är spännande!

Kommentarer
Postat av: Eva

Ja det är bra att du tar hand om min lilla guldklimp; ) Det känns jättekonstigt att inte behöva gå ut med skruttorna.
Det där med sopporna låter trist ; )

Ha de bra och pussa på min lilla guldklimp

2008-01-19 @ 09:26:04
Postat av: Lotten

Man skulle kunna vara lustig och säga "VILKEN SOPPA"!
hahahah

2008-01-19 @ 11:00:35
Postat av: Börje Halin

Hej Marie!
Hörde på radion att republiken Jämtland har öppnat en ambassad i Stockholm. Kan ju vara bra att ha i åtanke när ni ska åka ned och se "Allt för byn". Skulle det bli allt för j-ligt i storstan så kan ni söka "asyl" på ambassaden.

Ha det bra. Börje

Postat av: Birgitta med Goldentjejerna

Hmmm, och hjälper inte ambassade så slå en signal till oss i Järfälla som kommer vi till undsättning

2008-01-19 @ 23:32:28
URL: http://www.famhalin.se
Postat av: till Börje & Birgitta

Bord är bokat på ambassaden till kl. 19.00, efter showen. Vet att det är fullbokat och jag gissar att det är mest kända ansikten där då :-)

Lovar att höra av mig om inte asylen går igenom :-)

Har ni inte sett showen så för sjutton skaffa biljetter och kolla in grabbarna - dom är såååååå himla duktiga! Vi har ju sett lite genrep här hemma!
Köp biljetter på www.ticnet.se - ni som bor i närheten kan ju gå och se dom under veckan - dom spelar från tisdag och så sista föreställningen på lördag.

2008-01-20 @ 00:10:00
Postat av: Marcus

Va kul att du kommer på träffen hos Monica, jag är också en medhjälpare. hoppas bara att Jäger är okej i sitt knä (Det ser ljust ut iaf) så kanske vi kan köra några riktiga träningsrace när vi har tillgång till bra marker.

2008-01-20 @ 09:14:37
Postat av: till Marcus

Vi håller tummen för Jägers knä! Låter trevligt med lite träning på härliga marker - det ser jag fram emot.
Ska ni starta något i vår???

2008-01-20 @ 22:12:10
Postat av: Marcus

Ang start så beror allt på knät men planen är 1 nkl under våren o 2x1 ökl på hösten och det ska han klara med det han kan o det vi förhoppningsvis hinnner träna in.

2008-01-21 @ 08:28:46
Postat av: Marita

Vi kommer att vara så mycket lättare med sopporna, och då orkar vi "göra stan" bättre. Ser också fram emot helgen :o)

2008-01-21 @ 15:08:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback