Tillbaka till verkligheten.....081022

Ja, tillbaka från en härlig helg i södern.
 

Grabbarna på Fyrishov var trevliga att både se och höra tillsammans med 2200 brudar till. När vi klev av tåget så drog vi genom stan en sväng för att senare konstatera att vi hade nog dragit lite för snabbt - läppstiftet var knallrött istället för plommon - ooooops så det kan bli :-)
Efter det när vi insåg att tiden sprungit iväg så blev det taxi ut till Fyrishov och in på relaxavdelningen. Där blev det en rejäl speedrelax - ooooops så det kunde bli igen :-)
Jaja, till slut var vi klar och möttes upp av dom andra ladieserna Monica, Tina, Fia & Hanna. Mat och lite sång å dans med Daniel Da Silva.
Därefter så kom dom - Martin, Peter och Henrik, vilka grabbar och vilken show - toppenbra! Tyvärr så fick man inte knäppa kort på själva showen :-( och ordningsam som man är så gjorde vi ju inte det då men på Daniel blev det i alla fall, även om han är långt bort!



Nu är det bara att vänta på att få åka ner igen och göra en kkl med lilla Joddan - vi får se när det stämmer ihop med datum. Dessutom så ska vi åka ner på Södra Berget och förlusta oss en kväll - vi, dvs jag, Stig, mamma & pappa ska ner och se på Wallmans, äta gott och dansa lite.

I morgon är det dags för adminträff på kansliet i Östersund - ska vara där kl. 9. Efter den hemska olyckan i går morse utanför Viksjö är det att åka i god tid och köra lungt. Det blir extra tankar om livet när man blir varse om hur fort det kan avslutas. Dubbelt tragiskt är det när det är någon som man känner som rycks bort, som det var den här gången.

Kommentarer
Postat av: Marcus

Jag tycker def att du ska maila Maria S och höra efter jag har ingen koll på vad det kommer att kosta! [email protected] det skulle vara jättekul om det funkade för dig!!



Mvh Marcus med världens bästa Jäger

2008-10-23 @ 05:58:56
Postat av: Beritdolores

Hej !

Va kul du verkar haft det...men så är det, man ska njuta och "ta för sig"...

Kram från Berit

2008-10-23 @ 08:08:23
URL: http://www.svenningson.se
Postat av: Ann

Hej Marie! Här kommer det....: Michael Nyqvist och Peter Magnusson (Freda hela veckan) var med Martin Stenmark när vi var på Ladies night!...Ha en leende kväll hälsar "RovANN"

2008-10-23 @ 17:07:26
URL: http://dansann.blogg.se/
Postat av: Birgitta med Goldentjejerna

Men.... anpassar ni er så fort att ni börjar stressa redan när ni kommer till Uppsala?! Gränser brukar gå Solna ungefär.

Kul att ni hade kul i alla fall!

2008-10-24 @ 10:31:52
URL: http://www.famhalin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback