SSRK:s funktionsbeskrivning igång.....090209

Resan ner i fredags gick som smort. En timme i bilen (då man kan avlägga "spyrapporter" till varann :-D), några timmar på tåget (då man jobbar med bla nya prospekt :-D), en timme på bussen (tog lite extra tid för den måste göra ett extrastopp :-D) och en liten pyttestund i bil - sedan var vi då framme där man numera känner det som att man kommer hem!!! Går inte att beskriva bättre tycker jag, jag säger det igen - TACK Monica & Nils-Olov!!!
God mat, lite vin och Let's Dance på TV + lite hundar överallt, bla i knät gjorde kvällen fulländad!

Lördagmorgon skjutsade Monica ut oss till SBK:s kursgård
Kydingeholm - men vilket härligt ställe! Från olika delar av landet hade 18 människor samlats för att börja titta igenom och ev. revidera det materiel till den funktionsbeskrivning som Curt, Lasse & Cilla jobbat med en tid.



Vi har läst kodnyckel och tittat på alla moment som ingår. Några hundar som var med fick prova-på så vi fick se momenten in real life - mycket intressant! Många bra diskussioner blev det :-) På kvällen åt vi gott och avslutade i puben där surret fortsatte en stund!

Söndagmorgon fortsatte vi med att kika på hundarna (i regn!!!) i dom moment som var kvar. Vid 15-tiden fick vi skjuts av en deltagare som åkte förbi Uppsala station med oss så vi kunde hoppa på tåget för hemfärd. Landade i Sundsvall strax efter 20.00 och konstaterade att det hade SNÖAT!! Efter lite tips från Lottens bror som nyligt hade åkt väg 86 som var oplogad så åkte vi ut till dom och lånade säng i stället för att åka på samma väg i all snö. Kom på jobbet i morse vid 09.30 - lagomt till fikat :-)

  

Man kan då i alla fall säga att det är ett privilegium att ha fått förmånen att delta på denna utbildning. Jag är himla tacksam, och en sak är säker...........mentaliteten på hundarna är ett av det mest intressanta man kan hålla på med, i alla fall i min värld! Har nog alltid tyckt så men efter den här helgen så är det tyckande något större :-D

Nästa kurstillfälle är den 4-5 april, på samma ställe. Vi har förbokat login mellan fredag & lördag på hotell Tulka :-) Fram till dess så ska vi läsa på det materiel som vi gått igenom i helgen och så ska jag visst vara med och ha en valp/unghundskurs i RBHK:s regi, kan bli kul - det är länge sedan man var i den stugan och kursade.

Kommentarer
Postat av: Birgitta med Goldentjejerna

Härlig bild på Curt, Lasse och Cilla! Den först- och sistnämnda vet att man kan koppla av när Lasse är i "talar-tagen"!

Kloka tjejer som inte far iväg på oplogade vägar.

Postat av: Ann

Hej Du och välkommen hem ...till vintern! Hörru det här Du skrev i näst sista stycket...jag tror nog att det är liksom både ock....det ÄR ett privilegium för utbildningen att NI är med...det tro jag!

Ja som Du det...buggen och danskvällen blev lyckad trots en del avhopp på slutet...influensa du vet ! Ha det gott! Ann

2009-02-10 @ 07:37:26
URL: http://dansann.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vad du verkar ha roligt Marie!!!!



Kram!

2009-02-10 @ 22:57:36
Postat av: Anonym

.... jag som skrev nyss... fattar inte vad som händer, precis när jag skickade iväg så försvann uppgifterna...

2009-02-10 @ 22:58:22
Postat av: Jannike

H-e!!!!

2009-02-10 @ 22:58:45
URL: http://pyret07.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback