Ja de e våren, ja de e våren trallalalalaaaaa.....090321

Men hur mycket kan man njuta??? Har varit med Lotten å Mixo till Kälsjön. Grillat korv, suttit i en stol, pratat gojja, skrattat åt 4 galna vovvar och NJUTIT! Tänk att man kan skratta så vansinnigt på två personer åt eg. absolut INGENTING!?!? :-)

Utan tvekan är våren här, solen har visat sig från bästa sidan och man kan riktigt se hur snön smälter...... just det känns bra när man vet att det är på samma plats vi ska ha vårt jaktprov :-)

Jod och Mixo har fått apportera lite. Vi tog apportkastaren, sköt och höll tummen över att dom skulle kunna gräva fram äggen ur snön :-D.
Jods första for in i skogen en bit så där fick hon pulsa/simma i snön ett tag men såklart ger hon sig inte förrän apporten är hittad *puss till guldhunden*. Mixos första gick låååångt ut, landade mitt i ingenstans på sjön i djupsnön och efter lite övertalning så blev dom sams över vart den låg och han grävde fram den - duktig vovve (dock bara en silverhund :-D)
Jods andra gick åxå ut på sjön i ingenstans, fick hjälpa henne lite men hon tog signaler och tecken som en riktig elitjycke och på närsöks-signal i vänstertecken hittade hon och grävde fram ägget *PUSS*. Mixos andra fick han till riktigt bra på egen tass, lite hjälp av matte men i stort så fixade han den själv.

Nä nu är det dags att skära lite grönsaker - tacos blev beställningen i dag!

I kväll börjar Robinson - en ny såpa som man måste följa :-)

Kommentarer
Postat av: protest

Till domarsekretariatet:



Guld - bör i samtliga fall delas ut till den som har dylik beklädnad, råkar samma individ även iklädas silvrigt tryne, må detta vara hänt och även silverutmärkelsen tilldelas densamme. I sällsynta fall , när endast en tävlande innehar BRONS färgen kan en och samma deltagare tilldelas även dennna valör.

De tävlande i svart kostym som icke har bryderier för annat än tygtingestar med ringa doft, och på intet sätt tar egna initiativ utan följer minsta vink och signal tilldelas en dylik tingest - gärna svart! Enär det i sådana extremfall bringar mest lycka hos samtliga pristagare.



Med vänlig hälsning och med hopp om bättring i primeringen inför säsonges träningar



Deltagare

2009-03-21 @ 16:13:46
Postat av: Anne

Ja och vi har stått på vedbacken hela dagen. Fast det var ett bra kroppsarbete och så fick Ockra apportera vedträn. De du ! Snart kommer vi med också. Kram.

Postat av: Tessan

Hahahaha! Bästa kommentaren ever! Go Golden!

2009-03-21 @ 19:18:55
Postat av: Domaren

Bäste deltagare



Vi måste tyvärr meddela att domarens beslut går ej att överklaga!

2009-03-21 @ 20:23:44
Postat av: Ann

Hej! Hur är det med 23-åringen!!! Ryktet har nått mej att Du fyller 23 idag....igen!!!

Kram till Dej från Dansann

2009-03-23 @ 07:55:08
URL: http://dansann.blogg.se/
Postat av: Eva & Korall

GRATTIS MARIE I EFTERSKOTT och förlååååt mig för min "light AL" :/ Har du något tips på hur man skall komma ihåg viktiga saker trots att det sitter lappar fulla kylskåpet och allt står i "livet" för du har ju ungdomen kvar och kommer ihåg alla andra. Hoppas att du hade en trevlig dag/ Kramar från oss

2009-03-23 @ 08:15:49
URL: http://www.sojkennel.se
Postat av: Eva & Korall

Så det kan bli ;) det var ju idag som är din dag GRATTIS!!!!! Jag skrattade gott när jag såg att det är ju den 23:e idag och att jag inte alls hade glömt av dig, jippie jag kanske inte alls har "light AL"



Ha en bra dag

Kram Eva

2009-03-23 @ 10:43:33
URL: http://www.sojkennel.se
Postat av: Lotten

gratulerar!!!!!!!!

2009-03-23 @ 13:12:45
Postat av: Birgitta

"bald ist es unser in die luft och dann kommen die Bären och die Löwen"

källa: Purres stilblommor och grodor...



Är är det inte "unser" i luften utan ett 2:a bakslag med snö.

2009-03-23 @ 13:24:14
URL: http://www.famhalin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback