Få se nu......100617

Hmmm.............minns inte riktigt hur man gör när man är här :-)

Som Monica skrev i en kommentar förut, här var det händelselöst eller kanske hellre händelserikt :-) Det lutar mer åt händelserikt faktiskt!

Efter kristiflygarhelgen  har det vare både fullmäktige för SSRK och ännu en helg i Tulka. Fullmäktige gick av stapeln den 22-23 maj på InfraCity i Upplands Väsby - en givande helg tillsammans med Therese!

Helgen efter det så var det dags för vårt vårprov i Håsjö, Lasse Johnsson & Micke Rönnbäck dömde. Sandra körde taxiturer med Runes 4-hjuling hela helgen! Ett härligt prov blev det och det verkar som dom flesta är nöjda, funkisar såväl som startande - härligt när man lyckas få till så människor är nöjda!

Q-kullsträff hos Monica med Helén & Janne, den helgen hade jag med mig en himla låg liten Qula som inte kunde någonting, med fakta i hand så har vi faktiskt inte tränat nånting tillsammans med så mycket hundar förut så det var nog inte så konstigt. Dessutom så kom hon på att det fanns hästskit - inte att äta upp men hon var säker på att matte ville ha dom..... till slut så fick det vara nog, vilket den andra gruppen hörde som var på andra sidan vägen ;-)
Sandra var med mig så på fredagen innan vi landade hos Monica så smet vi in och kikade på småcockrarna som hunnit bli 4 veckor - med fatta hur söta dom var! På söndagen stack vi dit igen så Sandra gullade med valpar medans jag hakade på lite träning med Joddan - å så härligt det var! Inte halkade jag å ramlade i vattnet heller den här gången så min mobil funkar fortfarande :-)

Charlotte lyckades fånga en laddad Jod :-), och cockervalpar ja, jo - det blir en sån åxå i huset :-) Dags för Sandra att få en egen hund tycker vi!

I helgen som var, den 12 körde vi vårt kombinerade KM/WT på motorstadion i Lugre. Startade både Jod och Qula, Jod för första gången i Elitklass och Qula för första gången nånsin. Jod blev totalt 2:a men bästa Elithund på 90 p, Qula blev 7:a med 75 p - herrejisses vilka vovvar jag har!!! Dom är så jäkla duktiga!

Hämtade Sandra i gårkväll uppe i Myrviken, hon har varit där på sommardansskolan ännu en gång. En hel del ont i fötter å ben efter 5 dagars dans.

Tjing, nu är det dags att knoppa en stund.....


Kommentarer
Postat av: Ann

Hej Marie! Du "brinner" verkligen för ditt intresse! Såå roligt att det går så bra...!

Å Sandra blir hundägare, "var ska sleven vara"...?

Dessutom ligger hon långt för oss inför Härnösandresan....Kram och trevlig helg till Dej! Så längtar vi litegrann till vår gemensamma resa...!

Postat av: Monica

Bra Marie! Händelserikt var ordet.

Kram

Monica

2010-06-19 @ 14:32:19
URL: http://www.viltvardarns.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback